top of page

En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI CE), informem els usuaris de les dades de l'empresa propietària d'aquesta web:

Responsabl

 

 -Denominació Social: Ramon mompió matamala

 

-CIF / NIF: 38805798Z

-Nom Comercial: Ramon mompió matamala

-Domicilio Social: P.anselm claver 8 Contacte    

-Telèfon: 670230762

-email: info@ramonmompio.cat Registres:

–Registre de Tractaments conforme al RGPD: Clients/Proveïdors, Selecció de Personal i Usuaris Web.

 

-Nom de domini (lloc web): https://www.ramonmompio.cat

 

OBJECTE “ramon mompió matamala” (d'ara endavant, “ramon mompió ”), responsable del lloc web, posa a la disposició dels usuaris el present document amb el qual pretén donar compliment a les obligacions disposades en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI-CE), així com informar a tots els usuaris del lloc web respecte a quins són les condicions d'ús d'aquest

.

Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d'usuari, comprometent-se a l'observança i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualssevol una altra disposició legal que fos aplicable.

“ramon mompió” es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d'informació que pogués aparèixer en el lloc web, sense que existeixi obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entenent-se com a suficient amb la publicació en el lloc web.

 

PROTECCIÓ DE DADES

“ramon mompió” es troba profundament compromès amb el compliment de la normativa espanyola de protecció de dades de caràcter personal, i garanteix el compliment íntegre de les obligacions disposades, així com la implementació de les mesures de seguretat disposades en l'art. 9 de la Llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i el seu Reglament de Desenvolupament, així com per al compliment del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) (UE) 2016/679. De conformitat amb aquestes normatives, informem que la utilització de la nostra pàgina web requereix que se'ns facilitin certes dades personals a través de formularis de registre o contacte, o mitjançant l'enviament d'emails, i que aquests seran objecte de tractament per “Sergio Cueto”. L'enviament d'aquestes dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament d'aquests, si bé aquest consentiment és de caràcter revocable. Més informació en la nostra “Política de Privacitat”

 

. PROPIETAT INTEL·LECTUAL, NORMATIVA I FÒRUM

 

El lloc web, incloent a títol enunciatiu però no limitatiu la seva programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, text i/o gràfics són propietat de “ramon mompió” o si escau disposa de llicència o autorització expressa per part dels autors.

 

Tots els continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial, així com inscrits en els registres públics corresponents, i no es permet la reproducció i/o publicació, total o parcial, del lloc web, ni el seu tractament informàtic, la seva

 

distribució, difusió, modificació o transformació, sense el permís previ i per escrit d'aquest. Els dissenys, logotips, text i/o gràfics aliens a “ramon mompió” i que poguessin aparèixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués suscitar-se respecte a aquests. En tot cas, “ramon mompió” compta amb l'autorització expressa i prèvia per part d'aquests. “ramon mompió” reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual, no implicant el seu sol esment o aparició en el lloc web l'existència de drets o cap responsabilitat del prestador sobre aquests, com tampoc suport, patrocini o recomanació per part d'aquest. L'usuari pot utilitzar el material que aparegui en aquest lloc web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb finalitats comercials. “ramon mompió” vetllarà pel compliment de les anteriors condicions, com per la deguda utilització dels continguts presentats en les seves pàgines web, exercitant totes les accions civils i penals que li corresponguin en el cas d'infracció o incompliment d'aquests drets per part de l'usuari.

 

CONDICIONS D'ÚS

 

Aquest Lloc web conté textos elaborats amb finalitats merament informatius o divulgatius, que poden no reflectir l'estat actual de la legislació o la jurisprudència, i que es refereixen a situacions generals, per la qual cosa el seu contingut no ha de ser aplicat necessàriament per l'usuari a casos concrets.

 

En aquesta web es detallen els serveis oferts per “ramon mompió”. El seu ús implica l'acceptació de les següents condicions, declinant realitzar qualsevol reclamació sobre aquestes:

a) L'ús d'aquesta web està dirigit a persones majors d'edat.

b) “ramon mompió” podrà modificar el contingut de la web, els seus serveis, tarifes, garanties, etc., en qualsevol moment i sense previ avís.

c) “ramon mompió” pot posar a la disposició de l'usuari enllaços o altres elements que permeten l'accés cap a altres llocs web pertanyents a tercers. No

comercialitzem els productes i serveis d'aquestes pàgines enllaçades, ni assumim cap mena de responsabilitat sobre aquestes, ni sobre la informació continguda en elles, ni la seva veracitat o licitud, ni de qualssevol efectes que poguessin derivar-se. En tot cas, “ramon mompió” manifesta que procedirà a la retirada immediata de qualsevol contingut que pogués contravenir la legislació nacional o internacional, la moral o l'ordre públic, procedint a la retirada immediata de la redirecció a aquest lloc web, posant en coneixement de les autoritats competents el contingut en qüestió.

d) Els preus indicats en la web, d'haver-los, seran vàlids excepte error tipogràfic, i susceptibles de canvis sense previ avís. e) No és necessari registrar-se en la web, ni facilitar cap mena de dada personal, per a navegar per aquesta.

f) “ramon mompió” no pot garantir el funcionament ininterromput o totalment lliure d'errors d'aquesta web. Per tant, no ens fem responsables de cap mal causat per l'ús d'aquest lloc.

g) “ramon mompió” ofereix els seus serveis i productes de manera indefinida, podent, no obstant això, suspendre la prestació d'aquests, unilateralment i sense previ avís.

h) “ramon mompió” no es farà responsable dels danys i perjudicis, propis o a tercers, produïts per un mal ús d'aquesta web per part del client.

i) L'usuari es compromet a no utilitzar aquesta web ni els serveis oferts en ella per a la realització d'activitats contràries a la llei, a l'ordre públic o a aquestes condicions.

j) “ramon mompió” no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per tercers generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

k) “ramon mompió” no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats, a títol enunciatiu però no limitatiu, en fòrums, xat´s, generadors de blogs, comentaris, xarxes socials o qualssevol un altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent en la pàgina web del prestador. No obstant això i en compliment del que es disposa en l'art. 11 i 16 de la LSSI-CE, “ramon mompió” es posa a la disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, i col·laborant de forma activa en la retirada o si escau bloqueig de tots aquells continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional, o internacional, drets de tercers o la moral i l'ordre públic. En cas que l'usuari consideri que existeix en el lloc web algun contingut que pogués ser susceptible d'aquesta classificació, es prega el notifiqui de forma immediata a l'administrador del lloc web. l) Aquest lloc web ha estat revisat i provat perquè funcioni correctament. En principi, pot garantir-se el correcte funcionament els 365 dies de l'any, 24 hores al dia. No obstant això, “ramon mompió” no descarta la possibilitat que existeixin certs errors de programació, o que esdevinguin causes de força major, catàstrofes naturals, vagues, o circumstàncies semblants que facin impossible l'accés a la pàgina web. m) Les opinions abocades en els mateixos no reflecteixen necessàriament els punts de vista de “ramon mompió”. El contingut dels articles publicats en aquest Lloc web no pot ser considerat, en cap cas, substitutiu d'assessorament legal. L'usuari no ha d'actuar sobre la base de la informació continguda en aquest Lloc web sense recórrer prèviament al corresponent assessorament professional. En definitiva, l'usuari és l'únic responsable de l'ús que realitzi dels serveis, continguts i enllaços inclosos aquesta web. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ Les presents Condicions d'Ús del lloc web es regeixen en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola. L'idioma de redacció i interpretació d'aquest avís legal ésel catala. Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà aplicable la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals

bottom of page